Cariere

Joburi Disponibile

Valorile Companiei

Novum Invest

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar cu istoric solid, confirmat de rezultate și proiecte. Suntem dedicați dezvoltării de proiecte rezidențiale și comerciale excepționale, care modelează peisajul urban și oferă spații de locuit și de lucru unice și confortabile.

La Novum Invest, credem în puterea inovației, a echipei și a creșterii continue. Ne străduim să atragem și să păstrăm alături de noi oameni talentați care împărtășesc pasiunea noastră pentru excelență și care își doresc să aibă o contribuție pozitivă în comunitățile pe care le deservim.

Ca parte a echipei noastre, veți avea oportunitatea de a colabora cu profesioniști experimentați și experți în domeniul dezvoltării imobiliare, într-un mediu de lucru dinamic și constructiv. Punem mare preț pe creativitate, inițiativă și abordarea proactivă în rezolvarea problemelor, în timp ce căutăm în mod constant noi oportunități.

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații despre oportunitățile de carieră la Novum Invest la contact@novum.ro