Construcții

Despre Fapaco

Cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor rezidențiale și hospitality, Fapaco se distinge prin adoptarea celor mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Ne angajăm în practici sustenabile, punând accent pe utilizarea eficientă a resurselor și a materialelor eco-friendly. Siguranța este o prioritate în toate proiectele noastre, creând astfel un mediu de lucru sigur și de încredere. Fie că este vorba de complexe rezidențiale, clădiri comerciale sau proiecte de hospitality, Fapaco contribuie esențial la transformarea peisajului urban.

Design Interior

Expertiza noastră se extinde dincolo de aspectul exterior al clădirilor. Oferim servicii de design interior care armonizează estetica și funcționalitatea, creând spații captivante și cu focus utilizator.

Design Sustenabil

Sustenabilitatea este în centrul practicii noastre. Integrăm principii de design durabil în toate proiectele noastre, având ca scop minimizarea impactului asupra mediului și îmbunătățirea eficienței energetice.

Planificare Urbană

Echipa noastră colaborează cu clienții și partenerii pentru a crea planuri integrate și durabile, care iau în considerare analiza sitului, contextul urban și creșterea viitoare.

Portofoliu

Proiecte

Leisure Hotel of the Year

Most Popular Hotel of the Year

3 stars