Proiectare

Despre Conpak

La Conpak, oferim o gamă largă de servicii de design, de la arhitectură și planificare urbană, până la design interior, design sustenabil și peisagistic. Înțelegem importanța relației dintre mediul construit și peisajul înconjurător, iar echipa noastră excelează în crearea de medii coezive și atrăgătoare. Adoptăm cele mai recente tehnologii și utilizăm Building Information Modeling (BIM) și instrumente de design digital pentru a optimiza procesele de design și construcție. În plus, oferim consultanță privind fezabilitatea designului, gestionarea proiectului, tehnici de proiectare și conformitatea regulamentelor.

Design Interior

Expertiza noastră se extinde dincolo de aspectul exterior al clădirilor. Oferim servicii de design interior care armonizează estetica și funcționalitatea, creând spații captivante și cu focus utilizator. De la selecția materialelor și finisajelor, la crearea mobilierului personalizat și a soluțiilor de iluminare, asigurăm o integrare perfectă între designul interior și cel exterior.

Design Sustenabil

Sustenabilitatea este în centrul practicii noastre. Integrăm principii de design durabil în toate proiectele noastre, având ca scop minimizarea impactului asupra mediului și îmbunătățirea eficienței energetice.

Planificare Urbană

Echipa noastră colaborează cu clienții și partenerii pentru a crea planuri integrate și durabile, care iau în considerare analiza sitului, contextul urban și creșterea viitoare.

Design Urban și Peisagistică

Înțelegem importanța relației dintre mediul construit și peisajul înconjurător și contextul urban. Echipa noastră excelează în design urban și arhitectură peisagistică, creând medii coezive și atrăgătoare care promovează conectivitatea, bunăstarea și un sentiment de apartenență.

BIM și Design Digital

Adoptăm cele mai recente tehnologii și utilizăm Building Information Modeling (BIM) și instrumente de design digital pentru a optimiza procesele de design și construcție. Acest lucru ne permite să îmbunătățim colaborarea, precizia și eficiența, rezultând proiecte eficiente din punct de vedere al costurilor și bine coordonate.