Grupul Novum Invest

Construim vise, creăm viitorul!

Experimentați apogeul dezvoltării imobiliare cu Grupul Novum Invest, oferind spații rezidențiale și comerciale excepționale, adaptate nevoilor dumneavoastră.

3000+

Apartamente vândute

10+

Ani de experiență de succes pe piața imobiliară din România

5200+

Clienți mulțumiți

20+

proiecte finalizate cu expertiză în construcții de înaltă calitate

Construim vise, creăm viitorul!

Experimentați apogeul dezvoltării imobiliare cu Grupul Novum Invest, oferind spații rezidențiale și comerciale excepționale, adaptate nevoilor dumneavoastră.

3000+

Apartamente vândute

5200+

Clienți mulțumiți

10+

Ani de experiență de succes pe piața imobiliară din România

20+

proiecte finalizate cu expertiză în construcții de înaltă calitate

Despre Grupul Novum

Grupul Novum Invest este o entitate consolidată de companii imobiliare cu o experiență vastă în dezvoltarea ansamblurilor rezidențiale și comerciale de înaltă calitate. Prin intermediul companiilor noastre, Novum Invest, Fapaco și Conpak Construct, ne străduim să oferim soluții moderne și personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor clienților noștri. Cu o echipă dedicată și o abordare profesională, suntem mândri să aducem excelență, inovație și valoare în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm. Alegeți Grupul Novum Invest pentru a beneficia de expertiză de încredere și pentru a vă realiza visul unei locuințe sau a unui spațiu comercial ideal.

Novum Business Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, specializat în crearea de ansambluri rezidențiale și comerciale moderne în București, oferind o gamă diversă de apartamente și spații comerciale de calitate.

Fapaco este o companie de construcții cu experiență de peste 19 ani, recunoscută pentru calitatea și execuția la timp a proiectelor imobiliare rezidențiale și hoteliere.

Conpak Construct este o companie de construcții specializată în proiecte rezidențiale și comerciale, dedicată creării de spații funcționale și estetice, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Novum Invest

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experiență vastă și consolidată de peste 15 ani pe piața imobiliară din România. Ne specializăm în crearea de ansambluri rezidențiale și comerciale moderne, oferind locuințe și spații comerciale de înaltă calitate, adaptate nevoilor și preferințelor clienților noștri. Echipa noastră dedicată și pasionată lucrează cu profesionalism și creativitate pentru a aduce la viață proiecte inovatoare, redefinind conceptul de locuință și spațiu comercial.

_DSC7641-min
despre

Fapaco

Fapaco este o companie de construcții și antreprenor general cu o reputație solidă și o experiență vastă de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor rezidențiale și hoteliere complexe. Ne dedicăm oferirii de soluții tehnice complexe și complete, asigurând calitatea și execuția la timp a proiectelor noastre. Cu o echipă de specialiști calificați și un management performant al proiectelor, Fapaco este recunoscută pentru excelența în construcție și satisfacția clienților noștri.

Conpak Construct

Conpak Construct este o companie de construcții specializată în proiecte rezidențiale și comerciale, dedicată aducerii inovației și creativității în industria construcțiilor. Cu o echipă experimentată și pasionată de ceea ce facem, ne străduim să dezvoltăm proiecte unice, punând accent pe estetică, funcționalitate și calitate. Fiecare proiect este abordat cu profesionalism și atenție la detalii, asigurându-ne că livrăm rezultate de încredere și că răspundem nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Grup Conpak

Echipa noastră de profesioniști în real estate

La Novum Invest, avem o echipă de specialiști cu experiență și pasiune pentru industria imobiliară. Fiecare membru al echipei noastre aduce expertiză și dedicare în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm, asigurându-ne că livrăm rezultate de încredere și că ne îndeplinim promisiunile către clienți. Suntem mândri să lucrăm împreună, punând la dispoziție cunoștințele noastre și abilitățile noastre pentru a crea ansambluri rezidențiale și comerciale de succes.

CEO

Head of Sales

Sales Manager

Sales Manager

Sales Manager

Arhitect Proiectant

Sales Manager

Consilier Juridic

Senior Project Manager

Proiecte Recente

Descoperiți portofoliul nostru divers de proiecte rezidențiale și comerciale, care reflectă angajamentul nostru pentru calitate și inovație. Fiecare proiect este o expresie a expertizei noastre în dezvoltarea ansamblurilor moderne, oferind spații de locuit și afaceri de excepție.